Racketmässan 12-13 april


Barn- och ungdomskonferens 2019

För första gången i historien bjuder Svenska Tennisförbundet in till en Barn- och ungdomskonferens. 
Detta sker i Älvsjö den 12 – 13 april. Platsen och tillfället är väldigt, väldigt unikt. Samtidigt med konferensen kommer också Racketmässan pågå i samma byggnad på en storleksmässig yta som motsvarar 2 fotbollsplaner! 

Nu eller aldrig skall ni kraftsamla och skicka flera av alla era trevliga och vetgiriga klubbledare som har anknytning till barn- och ungdomsfrågor. 

Programpunkter

  • Inspirationsföreläsare: 1) Örebro TK – 2018 årets idrottsklubb i Örebro 2) Öviks TK är största och populäraste idrottsklubben i Örnsköldsvik! 3) Ullevi TK har hittat sin modell! 4) Påvelund BTK lever som efter det skrivna ordet! 5) Helsingborgs TK kan det här med spännande barn- och ungdomstävlingar!6) I världens skötsammaste Tabergsdalen spelar ALLA seriespel! 7) Kan Mora bli ett Slöinge TK? 8) Tennis på Gatan är goodwill för klubben! 9) Vad har filurerna Ola och Håkan noterat på sin turné runt i hela Sverige? 10) Lomma Bjärreds TK fostrar en hel stab med unga träningsfaddrar! 11) Nu skall ni testa nya typer av tävlingsklasser – Tennis Rating! 12) Robin Söderling med en inlevelsefull reflektion
  • Det gamla tennisesset och filosofen Jonas Svensson tränare numera i Geneve agerar tankemässigt bollplank under hela konferensen
  • Maria Strandlund Tomsvik, vår allas mycket omtyckta tenniskommentator, hoppar in under lördagen och agerar tillsammans med Jonas Svensson i en reflekterande mixeddubbeluppställning mellan föreläsningarna  
  • Vi svängenaturligtvis inom Racketmässan några gånger 
  • Festlig bankett på fredagskvällen med bl a vår personliga värd Jesper Hussfelt på TV 4 Sporten/C More